Vesti

Agencija za konsalting MiDi DDM nudi radna mesta za sve kategorije vozača u Nemačku

Agencija za konzalting MiDi DDM – Posrednistvo vozača za Nemačku.

Agencija za konsalting MiDi DDM nudi sigurna radna mesta za sve kategorije vozača u proverenim kompanijama u Nemačku. Prijava i po isteku radne vize čak i za boravak. Zdravstveno osiguranje u saradnji sa Komorom u Nemačkoj, penzijsko osiguranje i sve ostale obaveze prema radniku.

MiDi DDM nudi i radni model za zaposlene koji imaju obavezu u Srbiji i ne mogu napustiti svoj posao. Na primer, posao možete dobiti u periodu od 3-6 nedelja a zatim ste slobodni 1-3 nedelje, za to vreme radni odnos se ne prekida, pa čak ni mesečno primanje. Opširnije informacije možete dobiti na telefon 064/0510698, saopštavaju iz ove agencije.

 

(Kraj)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.