Jug Srbije Medveđa Sijarinska banja Vesti

Arsić i Jakšić obišli punktove policije na terenu

Predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić i novi komandir Policijske stanice u Medveđi Saša Jakšić, obišli su punktove policije na administrativnoj liniji sa Kosovom i Metohijom, u Sponcu i Medevcu.

I ove godine, povodom Božićnih praznika, predsednik opštine Medveđa dr Nebojša Arsić obišao je, u društvu novoimenovanog načelnika Policijske stanice u Medveđi Saše Jakšića, punktove policije na administrativnoj liniji sa Kosovom i Metohijom.

“I pored teških uslova za rad, na velikim hladnoćama, odvojeni od porodica i domova, ovi ljudi nisu klonuli duhom. U opštini Medveđa nismo imali nekih većih problema, niti drugih situacija u kojima bi naša policija reagovala. Stanje je stabilno kao i u prethodnom periodu. Neizmerno sam zahvalan policiji koja nam je mnogo puta pomogla i kod vanrednih situacija sa padavinama kada svojim vozilima, na terenu obilaze zabačena domaćinstva i dopremaju lekove i hranu od strane Crvenog krsta. Mogu samo sa ponosom da istaknem da imamo odličnu saradnju koju ćemo na dalje da unapređujemo i čuvamo“ – kazao je Arsić za Info centar juga.

   

(ICJ)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.