Jug Srbije Medveđa Sijarinska banja Vesti

Arsić i Jakšić obišli punktove policije na terenu

Predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić i novi komandir Policijske stanice u Medveđi Saša Jakšić, obišli su punktove policije na administrativnoj liniji sa Kosovom i Metohijom, u Sponcu i Medevcu.

I ove godine, povodom Božićnih praznika, predsednik opštine Medveđa dr Nebojša Arsić obišao je, u društvu novoimenovanog načelnika Policijske stanice u Medveđi Saše Jakšića, punktove policije na administrativnoj liniji sa Kosovom i Metohijom.

“I pored teških uslova za rad, na velikim hladnoćama, odvojeni od porodica i domova, ovi ljudi nisu klonuli duhom. U opštini Medveđa nismo imali nekih većih problema, niti drugih situacija u kojima bi naša policija reagovala. Stanje je stabilno kao i u prethodnom periodu. Neizmerno sam zahvalan policiji koja nam je mnogo puta pomogla i kod vanrednih situacija sa padavinama kada svojim vozilima, na terenu obilaze zabačena domaćinstva i dopremaju lekove i hranu od strane Crvenog krsta. Mogu samo sa ponosom da istaknem da imamo odličnu saradnju koju ćemo na dalje da unapređujemo i čuvamo“ – kazao je Arsić za Info centar juga.

   

(ICJ)