Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

Bogdanović: Dva miliona iz budžeta za opremanje objekta za celodnevni boravak dece sa smetnjama u razvoju

Predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović kazao je za Info centar juga da će drugim rebalansom opštinskog budžeta značajna sredstva biti preraspoređena za potrebe programa Swiss Pro.

Sredstva, u iznosu od 2 miliona dinara, iz budžeta opštine biće preusmerena za potrebe Udruženja porodica dece sa smetnjama u razvoju. Reč je o zajedničkom projektu ovog udruženja koji su podržale opštine Bojnik, Medveđa i Lebane, a pod patronatom Švajcarske razvojne organizacije SWISS PRO koja isti finansira sumom od 65.000 franaka.

Po rečima Bogdanovića plan je da se opremi objekat za celodnevni boravak ove dece na teritoriji Lebana. U narednom periodu opština Lebane izlaziće u susret svim inicijativama koje imaju za cilj obezbeđivanje uslova za obrazovanje i razvoj najmlađih.

 

Info centar juga

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.