Bojnik Jablanički okrug Jug Srbije Kultura Vesti

„Bojnički pozorišni dani“ počinju 27.septembra

Od  27. do 30. septembra, u Domu kulture u Bojniku održavaju se, drugi po redu, „Bojnički pozorišni dani“.

Otvaranje manifestacije je 27.septembra interaktivnom predstavom za osnovce „Vesela predstava“ koja se prikazuje od 12 časova.

Interaktivna predstava će biti odigrati  i na terenu,u centralnim školama u Bojniku i Kosančiću i isturenim odeljenjima u Pridvorici, Đinđuši, Lapotincu, Konjuvcu, Crkvici, Slavniku, Brestovcu, Stubli, Gornjem Brijanju. 

„Ove godine naša ustanova Dom kulture Bojnik je u dogovoru sa direktorima škola u Bojniku i Kosanćiću odlučila da deci priredi predstavu povodom pozorišnih dana da bar malo osete tu draž jer sigurno nisu baš svi u mogućnosti da dovedu decu u sali doma kulture da vide predstave.“ rekao je za naš portal direktor bojničkog Doma kulture Nenad Jovanović.

Tokom 4 dana publika u Bojniku imaće priliku da pogleda 4 predstave, od čega su prva dva dana rezervisana za najmlađe.

27. i 28. septembra od  12 časova je „Vesela predstava“ –  interaktivni pozorišni komad, koji na zabavno edukativni način govori o književnosti i pravopisu.

28. septembea od  20 časova godtuje popularni „Neša Bridžis“ sa svojomk stend up predstavom.

29. septembra od  20 časova  gostuju Sandra Bugarski i Aleksandar Saša Dunić sa predstavom „Laži me“.

Ovogodišnje „Bojničke pozorišne dane“, 30. septembra od 20 časova zatvara mjuzikl „Brak u stvari ljubav“ sa Vladanom i Kristinom Savić.

Iz doma kulture u Bojniku pozivaju sve ljubitelje pozorišne umetnosti da od četvrtka do nedelje dođu u ovu ustanovu kulture u uživaju u odličnim predstavama.

  

 

Komentari

Za komentarisanje potrebno je prijaviti se (ulogovati) na vaš Facebook nalog. Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.