Bojnik COVID-19 Društvo Jablanički okrug Srbija Vesti

Bojnik: Štab za vanredne situacije ustupio dva automobila policiji, volonteri i danas delili maske

Volonteri Kol centra u Bojniku podelili su danas 1000 zaštitnih maski građanima u centru Bojnika, radnicima trgovinskih radnji, zaposlenima u Pošti, Domu zdravlja i Hladnjači „Fortis“.

Član Štaba za vanredne situacije opštine Bojnik, Dejan Stojanović kazao je da su maske donacija preduzeća Matica, koja posluje na teritoriji opštine Bojnik i proizvodi HTZ opremu. Na teritoriji opštine Bojnik trenutno je 40 osoba u samoizolaciji, a njih svakodnevno nadziru organi reda. Štaba za vanredne situacije ustupio je dva automobila Policijskoj stanici u Bojniku, kako bi u trenutnoj situaciji lakše obavljali posao“ – kazao je Stojanović za Info centar juga.

Od prvog dana u Bojniku je formiran KOL centar, za građane starije od 65 godina. Broj telefona Kol centra je 016/820-820.

 

Info centar juga

 

 

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.