Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

BOŠNJACE: Zlatnik iz česnice dobila Kristina Denčić

U crkvi Sveta Petke u Bošnjacu sinoć je održana Sveta Liturgija u prisustvu mnogobrojnih meštana, potom je održana Božićna priredba učenika osnovne škole „Radoje Domanović“ iz Bošnjaca. Nešto pre 19 časova zapaljen badnjak a dobitnik zlatnika iz česnice je Kristina Denčić iz Bošnjaca.

   

„Sinoć se desilo nešto mnogo lepo, nešto što govori o prisustvu Božijem i zastupništvu Svete Petke, nešto što doliva veru u srce! I sami ste imali priliku da se uverite da se, nakon lomljenja česnice, niko nije javio i kazao da je dobio zlatnik. Nakon nekog vremena javila se Kristina Denčić iz Bošnjaca, devojka koja je isceljena i koja je mnogo vezana za Sveta Petku. Kristina je bila domaćin crkvene slave, ispovedala se i pričestila, duboko u sebi doživela je isceljenje. Sveta Petka ponovo je obradovala svoju miljenicu svojim likom na zlatniku“ – kazao je za naš portal protojerej Dalibor Stefanović, arhijerejski namesnik jablanički.

FOTO PRIČA

   

   

   

   

    

    

   

 

(ICJ)

 

 

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.