Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Čestitka gradonačelnika Leskovca povodom Svetskog dana slobode medija

Na današnji dan širom sveta se obeležava Svetski dan slobode medija. Gradonačelnik Leskovca dr sci. med. Goran Cvetanović je svim medijskim radnicima uputio čestitku i rekao:

„Sloboda mišljenja i govora su osnovna ljudska prava, tako da se kao pojedinci, ali i kao društvo moramo boriti kako bi podigli svest o značaju slobode medija, koja je jedan od osnovnih pokazatelja demokratskog društva.

Gandi je govorio da je sloboda medija dragocena privilegija koju nijedan narod ne sme zaboraviti. A kriza zbog pandemije korona virusa nam je više nego ikada pokazala njihovu važnost. Zahvaljujem svim predstavnicima medija koji prate sve naše aktivnosti i građane pravovremeno informišu o istima. Zahvaljujem i što su svojim nesebičnim zalaganjem i izveštavanjem o epidemijskoj situaciji doprineli očuvanju zdravlja naših sugrađana.

Leskovac će uvek pružati podršku medijima u cilju objektivnog i nepristrasnog izveštavanja, a sve u interesu čitavog stanovništva“ – navodi se u čestitki gradonačelnika Leskovca.

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.