Leskovac Vesti

Četiri ulice bez vode u četvrtak

JKP „Vodovod“ Leskovac obaveštava svoje korisnike da će, zbog sanacije havarije na raskrsnici ulice Dimitrije Tucovića i Tekstilne, u četvrtak 08. novembra tekuće godine, doći do prekida u vodosnabdevanju u periodu od 08 h – 19 h časova u navedenim ulicama kao i u ulicama Omladinskih brigada i Zele Veljković.

Zbog dužeg prekida u vodosnabdevanju, molimo vas da prilagodite svoje proizvodne procese u okviru kompleksa industrijske zone.
JKP“Vodovod“ iz Leskovca obaveštava potrošače da će u tom periodu biti postavljena cisterna za vodu, kako bi potrošači zahvatili vodu za piće i osnovne potrebe u toku dana.

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.