Društvo Jablanički okrug Leskovac Vesti

Cvetanović i Đurović danas obišli zaposlene u Gradskoj upravi i Jablaničkom upravnom okrugu

Gradonačelnik Leskovca, dr Goran Cvetanović, predsednik Skupštine grada Leskovca Aleksandar Đurović, sekretar skupštine grada Leskovca, Zoran Vukašinović i načelnik Jablaničkog upravnog okruga Miloš Ćirić obišli su zaposlene u Opštini, Jablaničkom upravnom okrugu i Gradskoj upravi i tom prilikom čestitali novogodišnje i božićne praznike svim zaposlenima. Zaposlenima je podeljen i Leskovački glasnik.

U prostorijama Gradske uprave održana je konferencija na kojoj je glavni arhitekta Ivana Maksimović istakla da je prethodna godina bila uspešna, sa nadom da će naredna biti još uspešnija, i da će uspeti da sve projekte realizuju na vreme. Jedan od glavnih projekata je izgradnja gradskog trga, sa čijim radovima će se krenuti tokom 2019. godine.

„Najpre želim da upošljenicima poželim sve najlepše u 2019. godni, puno zdravlja, sreće i uspeha u daljem radu, i da svaka naredna godina bude uspešnija. Uvek je kraj godine period za sumiranje rezultata, a početak nove za pravljenje planova. Ekonomski smo stabilni, na kraju 2018. godine dobili smo 200 miliona dinara transfernih sredstava, 150 miliona smo potrošili za plaćanje obaveza koje smo imali, dok smo 50 miliona preneli u narednu godinu. Realno mogu da kažem da je 2018. godina bila jedna od uspešnijih godina“, rekao je gradonačelnik.

 

Zajedničkim silama se treba truditi i raditi kako bi bili vidljivi rezultati, da 2019. godina bude još uspešnija i da je glavni projekat za 2019. upravo gradski trg. Govorio je o fabrikama „DŽinsi“ i „Jura“, i o otvaranju fabrike „Aptiv“ u toku januara.

„Nove fabrike Aptiv i Yura svečano će biti otvorene uskoro, jer datum zavisi od rasporeda predsednika Aleksandra Vučića i vlasnika kompanija“, najavio je Cvetanović.

 

Izvor,Foto:(Grad Leskovac/ICJ)