Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Vesti

Cvetanović: „Nebojša Dimitrijević je jedan od najboljih menadžera u Srbiji“

Povodom hapšenja direktora leskovačke bolnice Nebojše Dimitrijevića gradonačelnik Goran Cvetanović  izjavio je da se nada se da će se ovaj slučaj pozitivno završiti.

Svi znamo da je Nebojša Dimitrijević jedan od najboljih menadžera u Srbiji. Ne postoji osoba koja mu se obratila za pomoć a da on nije pomogao. Ne postoji dan da nije sa svojim timom spasavao veliki broj života i siguran  sam da se takvi menadžeri stvaraju jednom u deceniji. Šta god da komentarišete uvek može svako da tumači na sebi svojstven način. Sigurno da nam je žao što se to desilo i meni je žao što kad neko ko je previše dobar menadžer, pa onda pokušava da i na tenderu dobije najbolju moguću ponudu, kazao je Cvetanović na jučerašnjoj konferenciji.

„Lako je distancirati se kada je nekome teško ako kažete on je nevin, evo ga brani ga, on je deo toga. Ako ćutite, evo ga ćuti zato što ga je pustio niz vodu. Šta god da odgovorim niti ja znam da li je to pravi odgovor koji sam vama dao jer tu je uvek želja da pomognete nečijoj porodici kad je najteže. Dimitrijević je uradio mnogo za bolnicu, nije lako dobiti priznanje od strane grada a kamoli međunardno priznanje. Ali verovatno što više radite veća je i šansa da pogrešite. Ja  čekam rad organa, i imam puno poverenje u njih. Oni će dati svoju poslednju reč, kao i odgovore na postavljenja pitanja“, kazao je Cvetanović.

 

(Kraj)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.