Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Vesti

Cvetanović obišao radove na sanaciji i osvetljenju mostova

U Leskovcu su u toku su završni radovi na osvetljenju mostova. Kako je kazao direktor Javnog preduzeća Urbanizam i izgradnja Novica Nikolić okončani su radovi na postavljanju rasvete na tri mosta, a uskoro će biti završen i posao osvetljenja mosta kod Glavne pošte. Ovde će se raditi najsavremenija rasveta postavljanjem led traka  uz mogućnost da se boja svetla menja, podvukao je Nikolić.

 

Kako je dodao Nikolić pri kraju su i radovi na sanaciji stepeništa nekadašnjeg visećeg mosta, tako da će on biti bezbedniji i pristupačniji, jer su ugrađene ploče i urađena ograda.

 

Vrednost sanacije stepeništa kod mosta na pijaci je 90 miliona dinara, dok je u osvetljenje mostova uloženo 20,7 miliona dinara, kazao je Nikolić.

(TV 4S)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.