COVID-19 Društvo Jablanički okrug Leskovac Vesti

Cvetanović: U institut „Torlak“ poslato pet uzoraka na analizu

Gradonačelnik Leskovca i komandant Gradskog štaba za vanredne situacije dr sci. med. Goran Cvetanović održao je danas konferenciju za novinare i tom priliko rekao da je institutu „Torlak“ poslato pet uzoraka na analizu, od toga za četiri osobe sa teritorije Leskovca, a jedna iz Vlasotinca i naglasio da i dalje nema mesta za paniku.

„I danas, i svaku priliku za obraćanje javnosti ću iskoristiti da se zahvalim našim volonterima koji svakodnevno dežuraju i obilaze sve sugrađane kojima je to potrebno. Do pre sat vremena imalu su oko 1700 poziva i 347 izlazaka na teren. Ovi mladi ljudi su prava slika našeg naroda koji je uvek jedinstven kada je najteže. Pored volontera ponovo zahvaljujem svim društveno-odgovornim kompanijama koje nam pomažu. Hvala svima koji šiju maske, doniraju sredstva za dezinfekciju, novac, posteljinu. Među njima su Džinsi, DITS, Autostop, Leskoteks, Terastil i mnoge druge. Hvala i apotekama koje su se uključile da nam pomognu i starije sugrađane opreme lekovima. U saradnji sa gradom Leskovcem to će činiti apoteka Sveti Sava, Medika i Dr Maks. Građani ih mogu kontaktirati na sledeće brojeve telefona: Dr Maks 016/243-551; 069/222-02-36; 064/64-73-605“, Apoteka „Sveti Sava“ 016/213-818 i apoteka „Medika“ 016/218-144 i 060/011-59-07. Lekove će isporučivati najkasnije 24 časa od kontaktiranja“ – kazao je gradonačelnik Cvetanović.

Na kraju obraćanja gradonačelnik se zahvalio i medijskim radnicima koji se trude da u ovoj situaciji obaveštavavaju javnost o svemu ističući da zna da njihov posao nije lak i da zna da se trude da ga obavljaju na najkorektiniji mogući način.

Foto:Grad Leskovac

Info centar juga

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.