COVID-19 Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Leskovac Srbija Vesti

Cvetanović: U Leskovcu 11 novoobolelih i jedan u Lebanu

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, pristiglim juče u popodnevnim časovima, od 201 uzet uzorak negativnih je 189 a pozitivnih 12, kazao je danas na konferenciji za novinare gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

„U Leskovcu je od pristiglih 139 rezultata registrovano 11 novoobolelih lica, tako da sada u Leskovcu imamo 364 zaraženih lica ali bih napomenuo da je ovaj broj od početka epidemije i da je većina njih izlečena. U ostalim opštinam Jablaničkog okruga, osim Lebana gde je registrovan samo jedan novi slučaj, nema novoobolelih lica. Prema podacima Jablaničkog okruga registrovano je ukupno 526 obolelih lica od početka epidemije. U leskovačkoj Covid bolnici trenutno je 108 pacijenata, juče je bilo 11 novih prijema i 15 otpusta, jedan pacijent je upućen u Klinički centar Niš, kao što i sami vidite svakoga dana imamo sve veći broj otpusta i nije bilo smrtnih ishoda“ – kazao je danas Cvetanović.

 

Info centar juga

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.