Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Danas počeli radovi na adaptaciji i uređenju staza na Svetoilijskom groblju

U cilju poboljšanja stanja na infrastrukturi leskovačkih grobalja, danas se krenulo sa adaptacijom i uređenjem staza na Svetoilijskom groblju. Ovom prilikom biće uređeno oko 750m staza i one će biti delom asfaltirane, a delom popločane behaton pločama u zavisnosti od konfiguracije terena. Vrednost radova je 5.800.000 dinara a sredstva su obezbeđena preko subvencija iz budžeta grada Leskovca. Inače ovo je treća godina u nizu kako se izvode ovakvi radovi, a sva je prilika da će se nastaviti i narednih godina.

Takođe, JKP „Komunalac“ Leskovac je privelo kraju radove na sanaciji fasade na kapeli na Svetoilijskom groblju. Ovi radovi su koštali oko 650.000 dinara. Ako se uzme u obzir da je u prethodne dve godine zamenjena komplatna unutrašnjost ovog objekta, i da je napravljena rampa za olakšano kretanje osoba sa invaliditetom, može se reći da smo dobili potpuno novi izgled ove kapele stare više desetina godina.

 

Grad Leskovac

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.