Leskovac Vesti

Dodeljena priznanja „Lider održivog razvoja i konkurentnosti Podunavskog regona“

U Svečanoj sali Skupštine grada danas su kompaniji „Zdravlje Aktavis“ i Motelu Predejane dodeljena priznanja „Lider održivog razvoja i konkurentnosti Podunavskog regona“.

Leskovac – Priznanja ovim kompanijama stigla su od Dunavskog biznis foruma koji je nedavno održan u Novom sadu pod pokroviteljstvom Vlade Vojvodine i Privredne komore Srbije, a u organizaciji Media Invent-a i novosadskog Univerziteta. Priznanja im je uručio Vlado Markanović, direktor Media Inventa, a pored njega današnjoj svečanosti prisustvovao je i profesor dr Radovan Pejanović, predsednik Organizacionog odbora Dunavskog biznis foruma.
nagrade-02Na istom Forumu, Grad Leskovac dobio je priznanje „Zlatni ključ – otvoreni gradovi“, dok je organizacija Media Invent maja meseca Gradu Leskovcu uručila priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“ za najuspešniju lokalnu samoupravu u regionu.
„Reka Dunav spaja mnoge zemlje i kao takva sa svojim potencijalima čini osnovu za razvojne projekte. Zato mi je izuzetno drago što smo postali deo Dunavskog biznis foruma i što su njegovi organizatori videli naš kvalitet i nagradili nas. Verujem da su ova priznanja dokaz da je prepoznat naš rad na poboljšanju života u svim sferama, a za nas su ona dodatni podstrek da nastavimo da vredno radimo. Najteža stvar u vezi sa uspehom je to što morate da nastavite da budete uspešni“, kazao je gradonačelnik Cvetanović, čestitajući dobitnicima i ističući da im je ovo motiv više da nastave da se razvijaju.
Među kompanijama koje su dobile priznanje „Lider održivog razvoja i konkurentnosti Podunavskog regiona“ je i DIB Bujanovac.