COVID-19 Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Domu zdravlja Lebane u nabavci zaštitne opreme pomaže lokalna samouprava i fabrika Jumko iz Vranja

Ovih dana prava je sreća bilo obezbediti zaštitnu masku za lice u čemu je za građane pa i upošljenike Doma zdravlja u Lebanu pomogla i opštinska uprava Lebana.

„Zahvaljući kontaktima direktor Regionalne privredne komore gospodina Gorana Jovića, sa fabrikom Yumco iz Vranja, uspeli smo da obezbedimo značajnu količinu opreme u vidu maski za lice, zaštitnih mantila i skafandera, kojih do sada i nije bilo u nabavci i čiju isporuku očekujemo sutra.

Kompanija Jumko iz Vranja je prepoznala potrebe Doma zdravlja u Lebanu i donela odluku da donira određenu količinu neophodne zaštitne opreme, koju je inače počela da proizvodi za potrebe lokalnih zdravstvenih ustanova, zbog čega smo neizmerno zahvalni  i  zato očekujemo da se situacija sa nabavkom lične zaštitne opreme stabilizuje u narednih par dana“ – poručuje Direktor Doma zdravlja u Lebanu, Vladan Stanojević.

 

Info centar juga

 

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.