Hronika Jug Srbije Vesti Vranje

Dve prijave fizičkog napada u Vranju

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da pripadnici MUP-a u Vranju preduzimaju sve mere i radnje iz svoje nadležnosti na rasvetljavanju svih okolnosti u vezi dve odvojene prijave fizičkog napada u tom gradu.

U saopštenju se precizira da je reč o napadu u Ulici kneza Miloša u Vranju, nedaleko od prostorija Narodne stranke, kao i u blizini jednog biračkog mesta za izbore za članove nacionalnih saveta nacionalnih manjina.

Predsednik Gradskog odbora Narodne stranke Đ. R. prijavio je policiji da ga je nedaleko od prostorija stranke napalo više osoba, dok je predsednik biračkog odbora ispred Srpske napredne stranke B. P. prijavio da ga je u blizini biračkog mesta napao Đ. R. iz Narodne stranke.

Odmah po prijavi ovih događaja, policija je izašla na lice mesta i o svemu obavestila nadležno tužilaštvo. Takođe, policija je došla i u Zdravstveni centar u Vranju, po prijavi Đ. R. da mu jedna osoba upućuje pogrdne reči.

Policija je u vezi svih događaja konsultovala Osnovno javno tužilaštvo u Vranju, koje je naložilo da se sa svim akterima obavi razgovor i da mu se potom dostavi izveštaj, navodi se u saopštenju MUP-a.

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.