Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Sport Vesti

Ekipa Sportska kladionica Max bet treći put osvojila Vidovdanski turnir

Utakmicom za treće mesto i finalnim utakmicama u svim kategorijama sinoć je u Lebanu završen tradicionalni Vidovdanski turnir u malom fudbalu. Treću godinu za redom najbolja je bila ekipa SK Max bet iz Bošnjaca.

Ekipa „Sportska kladionica Max bet“ iz Bošnjaca pobedila je sinoć u finalu Vidovdanskog turnira u malom fudbalu u Lebanu ekipu „Anisa hem“ iz Cekavice rezultatom 5:1 i tako treću godinu za redom osvojila ovaj turnir. Njima je kao nagrada pripalo 120.000 dinara i veliki pehar koji će im sada ostati u trajnom vlasništvu jer po propozicijama ako jedna ekipa tri godine za redom osvoji turnir dobija veliki pehar u trajnom vlasništvu. 

 

Tokom cele utaklmice ekipa Max bet pokazala je dominaciju na terenu što je pokazao i visoki rezultat na kraju i puno golova. Mnogobrojna publika uživala je u zaista kvalitentoj igri obe ekipe. 

  

I ove godine je na turniru u Lebanu nastupilo je dosta reprezentativaca Srbije u futsalu. Jedan od njih je i Stefan Krstić iz Niša koji trenutno igra u Rumuniji, a na turniru u Lebanu nastupio je treći put za ekipu Max Bet. On je proglašen i za najboljeg igraća turnira. „Čast mi je i zadovoljstvo što sam i ove godine deo ove ekipe koja je vrlo kvalitetna. Nije bilo lako pobediti jer je i ove godine na turniru u Lebanu nastupilo dosta kvalitenih i jakih ekipa. Moram da pohvalim i organizaciju turnira koja je na visokom nivou i nadam se da ćemo se videti i sledeće godine“ kazao je za Info centar juga Stefan Krstić.

  

Još jedan član pobedničke ekipe Mladen Kocić Cipi ne krije zadovoljstvo što su treću godinu za redom najbolja ekipa u Lebanu „Treći put osvajamo jedan od boljih turnira u Srbiji i mnogo mi je drago zbog toga. Pohvalio bih pre svega moje saigrače a moram da  pohvalikm i publiku koja dolazi u velikom broju jer retko gde na trunrima u Srbiji ima ovoliko publike. Svake godine su ekipe sve bolje i bolje, a nadam se da će ovaj sport privući još mladih ljudi koji će jednog dana i nas pobeđivati, što je sasvim normalno i u redu“ istkao je Mladen Kocić koji trenutno igra u Rusiji u jednoj od najjačih liga u futsalu u Evropi.

 

Drugoplasiranoj ekipi „Anisa Hem“pripala je novčana nagrada od 40.000 dinara i pehar, a trećeplasiranoj ekipi „Kokoda“ nagrada od 15.000 dinara i pehar.

  

Nagrade je uručio direktor Sportskog centra u Lebanu Miloš Stevanović koji ne krije zadovoljstvo što je i ovaj turnir portekao u najboljem redu i fer igri. „Svake godine imamo sve jači turnir sa veoma kvalitetnim ekipama za koje nastupa i dosta reprezentativaca u futsalu što naravno doprinosi i kvalitenijoj igri“ istakao je Stevanović i dodao da je posećenost turnira bila odlična. 

Proglašeni su i najbolji igrač i najbolji golman turnira u kategoriji seniora.  Za najboljeg igrača turnira u seniorskoj kategoriji proglašen je igrač ekipe „Max Bet“ Stefan Krstić, a za najboljeg golmana proglašen je Bojan Zdravković iz ekipe „Kokoda“.

  

Odigrane su i finalne utakmice u ostalim kategorijama a evo i rezultata. U kategoriji petlića u finalu su se sastale ekipe GFK „Dubočica“ i FK „Radan“ gde su leskovčani pobedili rezultatom 9:4. Utakmica u kategoriji mlađih pionira između ekipa „Jang Boy“ i FK „Radan“ završena je rezultatom 2:1. U finalu starijih pionira sastali su se ekipe „Mona“ i „Max Bet“ a ova utakmica završena je rezultatom 1:7. U finalu veterana sasatlae su se „Alas MS 2“ i FK „Radan“, a bolja je bila ekipa Alas koja je utakmicu dobila rezultatom 9:2. Pre finalne utakmice u seniorskoj kategoriji u utakmici za treće mesto snage su odmerile ekipe „Kokoda“ i „Telegra Forte“ koja je završena rezultatom 5:2.