Jug Srbije Lebane Vesti

Fasada OŠ „Radovan Kovačević Maksim“ dobila novi izgled

Osnovna škola Radovan Kovačević Maksim aktivno se i ove godine uključila u obeležavanje Dečje nedelje. Juče je održana prigodna priredba, a tokom prethodnih dana učenici su u  saradnji sa nastavnicom likovne kulture Elidom Stanojević oslikali spoljašnost škole.

Povodom primanja prvaka iz OŠ „Radovan Kovačević Maksim“ u dečji savez juče su učenici 3. i 4. razreda ove škole priredili prigodan program za svoje najmlađe drugare. Deca su u saradnji sa svojim učetiljemima kroz pesmu, igru i recitale iskazala svoju kreativnost i tako na najlepši način poželeli prvacima početak obrazovanja.

 

   

 

 

Takođe u sklopu obeležavanja Dečje nedelje od 2. do 8. oktobra fasada OŠ „Radovan Kovačević Maksim“ dobila je potpuno novi izgled. Kako je za naš portal izjavila nastavnica likovnog u ovoj školi Elida Stanojević, ova nedelja je u potpunosti podređena deci, a kako su deca ove godine poželela da promene spoljašnost škole to im je i omogućeno.

Deca su sama birala ko će krasiti zidove škole, te će tako na fasadi naći scena iz filma o Hariju Poteru, potom Merilin Monro, Salvador Dali i Frida Kalo. Ono što je za svaku pohvalu je to da su se deca prihvatila četki, valjkova i boja i sama oslikala školu.

Kako ističe Elida Stanojević,  zamolili su direktora škole Dragana Veličkovića i dobili odobrenje da ovog i narednog vikenda produže svoje aktivnosti kako bi cela škola bila iscrtana, a najverovatnije će i hodnici unutra škole biti oslikani poznatim slikama ali viđeni okom učenika škole „Radovan Kovačević Maksim“.

 

 

 

   

 

 

 

 

(ICJ)

Zabranjeno preuzimanje slika bez pozivanje na izvor.

 

Komentari

Za komentarisanje potrebno je prijaviti se (ulogovati) na vaš Facebook nalog. Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.