COVID-19 Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Leskovac Medveđa Vlasotince

Fortuna Fruit podelila hiljadu paketa humanitarne pomoći za svoje malinare

Vlasnik hladnjače Fortuna Fruit, Ljubiša Stefanović iz Leskovca pripremio je i podelio hiljadu paketa pomoći za sva poljoprivredna gazdinstva sa kojima ima poslovnu saradnju. Paketi su podeljeni porodicama u Medveđi, Vlasotincu, Crnoj Travi a na teritoriji opštine Lebane u selima Klajić, Vranovce, Popovce i Grgurovce.

„Zbog pandemije virusa korona, Fortuna Fruit je odlučila da na neki način pomogne svojim dobavljačima i malinarima sa kojima godinama sarađujemo. Svako poljoprivredno gazdinstvo dobilo je po jedan paket namirnica. Podelili smo hiljadu paketa“ – kazao je za Info centar juga Ljubiša Stefanović, vlasnik hladnjače Fortuna Fruit koja posluje već 26 godina. Stefanović kaže da ima 17 radnika u stalnom radnom odnosu, plus sezonski radnici, i da ni jedan od radnika zbog trenutne situacije nije a i neće dobiti otkaz. „Za sada poštujemo sve propisane mere ali ukoliko se trenutno stanje sa korona virusom pogorša, spreman sam da svoje radnike pošaljem na godišnji odmor u trajanju od 30 dana“ – dodaje Sefanović.

Info centar juga

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.