Niš Vesti

Foto: ICJ na 8. Sajmu automobila Niš 2017.

U Nišu se od 06. do 08.10.2017. održala najveća privredno-turistička manifestacija južno od Beograda, Auto Moto Fest Niš 2017. 

Izloženi su modeli proizvođača: “Ford”, “Motogrini”, “KIA motors”, “Fiat”, „Peugeot”, “Toyota”, “Citroen”, “Great Wall”, “Škoda”, “Renault”, “Dacia”, “Nissan”, “Mazda”, “Jepp” i “Hyundai”.

Svetsku premijeru imao je redizajniran „Peugeot 308“, a prvi put u Srbiji su izloženi dvosed “Mazda MX5”, terenac “Mazda CX5”, “Fiat 500L”, “Nissan Qashqai”, “Toyota C-HR”, “Citroen C3”, novi “Renault Captur”, “Škoda Rapid” i “Ford Fiesta”.

Za sve naše čitaoce koji nisu bili u mogućnosti da posete sajam i uživaju u ponudi brojnih automobila, u nekoliko slika prenosimo atmosferu sa prvog dana sajma.

 

 

Foto: (C) D.A. 2017.

Komentari

Za komentarisanje potrebno je prijaviti se (ulogovati) na vaš Facebook nalog. Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.