Jug Srbije Medveđa Sijarinska banja Vesti

Ilijana Najdenova posetila opštinu Medveđa i najavila posetu, gradonačelnice grada Pernik u Bugarskoj, za 02. avgust

Najpoznatija Bugarska pevačica Ilijana Najdenova sa svojom vokalnom grupom “Kipri“ iz Bugarske bila je gost opštine Medveđa. Vokalna grupa „Kipri“ se kao učesnik na Gejzerskim noćima predstavila sa svojim opusom pesama u nedelju veče.

Talentovanu decu je okupila jedna od najpoznatijih Bugarskih pevačica, Ilijana Najdenova koja je u Srbiji poznata kao vokalna pratnja na koncertima sa našim poznatim muzičarem Goranom Bregovićem.

Pevačica Ilijana i Dragan Ćukalović, koji vodi prekograničnu saradnju Bugarske sa opštinama u Srbiji, bili su gosti predsednika opštine Medveđa, dr Nebojše Arsića. Najdenova je ovom prilikom izjavila da je veoma zadovoljna gostoprimstvom i prirodnim lepotama Sijarinske banje i opštine Medveđa. Reči hvale je uputila i Predškolskoj ustanovi „Mladost“ koji su bili domaćini deci iz Bugarske.

Nakon razmene utisaka sa nastupa na Gejzerskim noćima, dogovorena je saradnja i poseta gradonačelnice grada Pernik u Bugarskoj, opštini Medveđa za sredu, 02. avgust, stoji u saopštenju opštinskog sajta.