Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Izboden policajac u Policijskoj stanici u Lebanu

Kako saznaje Info centar juga juče oko 18.30 sati u zgradu Policijske stanice u Lebanu upao je N.C. 1984. godište iz Lebana i tom prilikom nožem povredio policajca Dragana Smiljkovića Tršu.
Kako nezvanično saznaje Info centar juga N.C. je upao i rekao „Moram nekog da ubijem„. Policajac koji je trenutno bio sam na dužnosti, jer su ostali bili na terenu, zadobio je dva uboda nožem pored slepoočnice, koji je uprkos povredama uspeo da savlada N.C.
Policajac je i pored zadobijenih povreda ostao na visini zadatka, savladao je napadača i sam pozvao kolege i hitnu pomoć da mu pomognu.
Smiljković je oko 19.15. primljen u Urgentni centar Opšte bolnice potvrdio nam je direktor dr Nebojša Dimitirjević.
„Imao je posekotinu kod leve slepoočnice, hematom i otok kod levog oka. Na svu sreću povrede nisu bile opasne po život, može se reći da je imao dosta sreće. Povređenog policajca pregledali su neurolog, psihijatar i oftamolog koji su ustanovili da nema težih povreda“ rekao je za Info centar juga dr Nebojša Dimitirjević. Policajac je danas pušten na kućno lečenje.
U Policijskoj upravi u Leskovcu su nam potvrdili da se dogodio incident, da je napadač priveden i da se još uvek istražuje motiv napada.