Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Izložba i crtanje na betonu u okviru „Dečije nedelje“

U okviru „Dečije nedelje“ koja se svake godine održava u čast usvajanja konvencije o pravima deteta, danas su se deca iz lebanskog Dnevnog boravka „Sunce“ pridružila mališanima predškolske ustanove “ Dečja radost“ u Lebanu, gde su zajedno pokazivali svoja umetnička umeća crtanjem na betonu u centru grada.
Dnevni boravak je napravio i malu izložbu svojih korisnika koja je danas prikazana u centru Lebana.
„Participacija dece sa smetnjama u razvoju kroz ovakva druženja su za njih od posebnog značaja. Na ovaj način postiže se što bolja socijalizacija dece sa posebnim potrebama, njihova integracija u vršnjačku grupu i socijalni milje“, rekla je direktorica Centra za socijalni rad u Lebanu, Dragana Gocić Vukadinović.
Na fotografijama vam prenosimo deo današnje atmosfere.
   
   
   
(Info centar juga)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.