Društvo Jablanički okrug Vesti

Izvršeno 27 kontrola, podnete dve prekršajne prijave

Tokom proteklog vikenda, zajedničkom ciljanom vanrednom kontrolom sanitarne inspekcije Odseka za sanitarni nadzor Leskovac i Komunalne policije Grada Leskovca koja sprovodi poštovanje mera propisanih  Uredbom o merama za sprečavanje i suzbijanje zaraznih bolesti Kovid -19 Vlade RS, izvršeno je 27 kontrola u 10 objekata za organizovanje proslava i 17 objekata koji pružaju ugostiteljske usluge svakodnevno. Tom prilikom podnete su dve prekršajne prijave nadzornim subjektima za nepoštovanje protivepidemijskih mera, navodi se u saopštenju iz kabineta načelnika Jablaničkog upravnog okruga.

Pojačani nadzori ugostiteljskih objekata na teritoriji Jablaničkog okruga, u okviru zajedničkih kontrola, nastaviće se i tokom narednih dana.

 

Info centar juga

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.