COVID-19 Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Leskovac Srbija Vesti

Još 9 pozitivnih radnika Yure, 8 iz Leskovca i jedan iz Lebana

Od prvog potvrđenog slučaja, koji je bio 6. aprila, do danas je ukupno zaraženo 104 zapošljenih u kompaniji Yura. U Covid bolnicu hospitalizovano je 131 pacijent, od toga 52 su radnici Yure, bilo je 4 nova prijema i 8 otpusta, dok nijedan pacijent nije upućen za Klinički centar Niš. Iz Covid bolnice ukupni otpust je 239, a iz privremenih bolnica 142 pacijenta, saopštio je danas gradonačelnik Leskovca.

„Od 1300 pristiglih rezultata 35 lica je pozitivnio na virus koron,a a od tih 35 iz kompanije Yura pozitivno je 23 lica, tačnije 21 radnik je iz Leskovca i 2 iz Lebana. U međuvremenu je stiglo još 200 uzoraka, od toga još 9 pozitivnih. Napomenuo bih i to, da je juče u kompaniji Yura trebalo da se uradi još 700 uzoraka a urađeno je 529 jer se ostali radnici nisu pojavili ali će morati da se testiraju u Zavod za javno zdravlje u Leskovcu. Od tih 9 novozaraženih jedna osoba je iz Lebana a 8 iz Leskovca“- rekao je danas na konfereciji za novinare gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

 

Info centar juga

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.