Hronika Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Sijarinska banja Vesti

Kosovska policija privela samohranu majku šestoro dece iz Medveđe na administrativnoj liniji kod Sponca

Kosovska policija privela samohranu majku šestoro dece Milenu Milojković i njenog komšiju Miloša Ivkovića iz Medveđe na administrativnoj liniji Kapija 3-A kod Sponca

Na imanju porodice Perović u selu Medregovcu u opštini Podujevo pripadnici KPS-a priveli su Milenu Milojković Perović, samohranu majku šestoro dece iz Medveđe i njenog komšiju Miloša Ivkovića takođe iz Medveđe.

Milena Milojković Perović i Miloš Ivković su privedeni jer su navodno prešli administrativnu liniju van zvaničnog prelaza. Selo Medregovac nalazi se na samoj administrativnoj liniji.

Ovim povodom redakciji portala Info centar juga, javio se rođeni brat Milene Milojković Perović, Goran Perović iz Medveđe koji nam je kazao da je njegova sestra, inače samohrana majka šestoro dece, uhapšena kao i njen komšija Miloš Ivković, kada je krenula u posetu svojim roditeljima.

„Ono što je jako bitno, a što su ostali mediji pogrešno preneli, je to da su moja rođena sestra Milena Milojković Perović i njen komšija Miloš Ivković legalno prešli administrativnu liniju na zvaničnom prelazu zvanom Kapija 3 A Sponce, gde su uredno legitimisani. Kuća naših roditelja nalazi se na kilometar i po od administrativne linije i nikada nismo išli ilegalnim putem pa tako ni sada. U selu Medregovcu žive naši roditelji, koji su jako stari i mi ih obilazimo dva – tri puta nedeljno. Ja zaista ne znam da li je ona imala kod sebe nešto od namirnica. Samo mi je poslala poruku da je privedena i da su zadržani u Policijskoj stanici u Lužanu, to je sve što znam“ – priča sav uznemiren Goran Perović, rođeni brat Milene Miojković Perović.

 

Milena Perović i njen rođeni brat Goran Perović

Milena Milojković Perović već godinama obilazi svoje roditelje dva – tri puta nedeljno i nikada do sada nije imala problema.