Hronika Jablanički okrug Lebane Vesti

LEBANE: Jedno lice povređeno u saobraćajnoj nezgodi

Večeras, nešto posle 18 časova u ulici Cara Dušana, u Lebanu dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice povređeno i prebačeno u leskovačku Opštu bolnicu.

Ovu informaciju za portal Info centar juga potvrdio je Boban Zdravković, portparol PU Leskovac kao i dežurni lekar Urgentnog centra Opšte bolnice u Leskovcu.

„Muškarac rođen 1987. godine iz Prištine, primljen je večeras kod nas sa lakšim povredama, ovde će biti zadržan par sati radi ispitivanja ali mogu reći da je u pitanju  laka telesna povreda“ – kazao je za portal Info centar juga, dežurni lekar Urgentnog centra Opšte bolnice u Leskovcu.

 U saobraćajnoj nesreći učestvovala su dva vozila a treći automobil je bio parkiran.

Policijski uviđaj je u toku a saobraćaj se preusmerava kroz Radansku ulicu.

 

(ICJ)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.