Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

LEBANE: Lap top i automobila za opštinu od donacije u okviru Programa „Podrška EU inkluziji Roma – Osnaživanje lokalnih zajednica za inkluziju Roma“

Opština Lebane dobila je automobil marke Fiat tipo i lap top računar u okviru Programa „Podrška EU inkluziji Roma – Osnaživanje lokalnih zajednica za inkluziju Roma“, koji realizuje Stalna konferencija gradova i opština. Ključeve je u Beogradu uručio šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Sem Fabrici. U ime opštine Lebane, donaciju je primio pomoćnik predsednika opštine, Miodrag Živković.

„Opština Lebane već je realizovala značajan projekat rekonstrukciju romskog naselja a ova donacija doprineće da sada efikasnije brinemo o našim sugrađanima“ – poručuju iz lebanske opštine.

Automobile i računare dobilo je ukupno 30 opština i gradova koji imaju formirane mobilne timove za inkluziju Roma.

(Kraj)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.