COVID-19 Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

Lebane: Ove nedelje će raditi 11 prodavnica za građane starije od 65 godina

Na teritoriji opštine Lebane prošle nedelje u vremenu od 4 do 7 sati, građani stariji od 65 godina, mogli su vršiti kupovinu u pet marketa, tri u Lebanu i dva u Bošnjacu.

„Prošle nedelje imali smo pet maloprodajnih objekata koji su dobili saglasnost Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacije za rad u vremenu od 4 do 7 ujutru. Štaba za vanredne situacije opštine Lebane doneo je zaključak i uputio poziv vlasnicima maloprodajnih objekata sa teritorije opštine Lebane. Na ovaj poziv odazvalo se još šest maloprodajnih objekata koji će raditi u nedelju, u vremenu od 4 do 7 sati, za sve građane starije od 65 godina, što je ukupno jedanaest maloprodajnih objekata“ – kazao je Ivan Bogdanović, komandant Štaba za vanredne situacije u Lebanu.

Spisak jedanaest objekata koji će raditi u nedelju 29. marta biće naknadno objavljen.

 

Info centar juga

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.