Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

LEBANE: Predsednik opštine čestitao Badnji dan i Božić

Predsednik opštine Lebane, Ivan Bogdanović uputio je čestitku , u svoje ime i u ime lokalne samouprave, svim građanima opštine Lebane povodom predstojećeg najradosnijeg praznika.

„Svim građanima opštine Lebane, u svoje ime i u ime lokalne samouprave, od srca čestitam najradosniji hrišćanski praznik Božić. Želja mi je da praznik provedete u duhu tolerancije, ljubavi, praštanja i razumevanja. Vama i vašim porodicama neka Badnje veče donese toplinu, spokoj i ljubav, da praznike provedete u krugu najbližih, sa porodicama i prijateljima, a neka vam Božić donese zdravlje, duhovnu radost i veru u bolje sutra“ – navodi se u čestitki predsednika opštine Lebane, Ivana Bogdanovića.

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.