Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Lebane: Sve spremno za X Međunarodni festival folklora „U ritmu jablaničkog srca“, prvi pristigli gosti iz Slovenije

Poslednje pripreme za X Međunarodni festival folklora „U ritmu jablaničkog srca“, koji se u Lebanu održava od 15. do 17. avgusta, privode se kraju. U toku današnjeg dana pristigli su i prvi gosti iz Slovenije. Prema najavi organizatora, za vreme trajanja Međunarodnog festivala folklora, očekuje se veliki broj posetilaca u Lebanu, tako da iz lokalne samouprave obeveštavaju da je mesto za parkiranje obezbeđeno kod „Zelene pijace“ i od mosta prema „Poletu“ a da će glavna ulica za vreme defilea biti zatvorena.

Svakog dana od 18:30 časova glavnom ulicom defilovaće učesnici festivala, dok program počinje od 19:30 časova na stadionu malih sportova u Lebanu.

Festival će sutra zvanično otvoriti predsednik opštine Lebane, Ivan Bogdanović.

Generalni pokrovitelj manifestacije je Opština Lebane.

 

(Info centar juga)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.