Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

LEBANE: U petak humanitarna akcija za Srbe na Kosovu

Predstavnici „Pravoslavnog udruženja samo sloga Srbina spasava“, u petak, 7. decembra, postaviće 3 kutije u Lebanu za sakupljanje novčane pomoći za narodne kuhinje na Kosovu i Metohiji.

U 13 časova ispred platoa Doma kulture „Radan“ Lebane održaće se mali skup u znak podrške srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

„Apelujemo da svako od meštana donira određenu svotu novca, hrane, osnove životne namirnice ili garderobu.  U kontaktu sa udruženjem „Narodne kuhinje majka devet Jugovića – Gračanica“ dobili smo informaciju da im je trenutno najpotrebniji novac, kako bi se snabdevali namirnicama. Naglašavamo da im je novac najpotrebniji a isti možete uplatiti i na žiro račun Komercijalne banke  205-254191-32, saopštavaju iz ovog udruženja.

(Kraj)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.