Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

Lebane večeras zadesilo jako nevreme, poplava, požari, oborena drveća, veliki kvar na elektro mreži

Olujno nevreme praćeno jakom kišom i grmljavinom pogodilo je večeras opštinu Lebane. Ulice su pune vode, a kako smo i sami imali priliku da se uverimo deo ulice Cara Dušana, kod Gimnazije, trenutno je zatvoren za saobraćaj.

U ovom trenutku veći deo Lebana je bez struje i vode. Oko 19 sati grom je udario u jednu kuću, na sreću nije bilo povređenih lica.

Kako nezvanično saznajemo zapalio se strujomer u jednom domaćinstvu u Ždeglovu, a u ovom trenutku Vatrogasna jedinica iz Lebana gasi požar na još jednoj kući u selu Prekopčelica. Predstavnici lokalne samouprave i mesne zajednice su na terenu kao i sve ekipe eletrodistribucije, lebanskog Vodovoda, JKP Komunalca, vatrogasaca i policije. Ugrožene porodice mogu se javiti na broj telefona 063/11-44-629.

 

infocentarjug.rs

 

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.