COVID-19 Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

Lebanski Štab za vanredne situacije i danas delio maske za sva pravna lica

Članovi Štaba za vanredne situacije opštine Lebane u okviru preventivnih mera od pojave i širenja koronavirusa, nastavili su i danas, četvrti dan za redom, sa podelom maski.

Maske su danas podeljene za zaposlene u sva javna i komunalna preduzeća, Osnovnom sudu, Pravobranilaštvu, Domu zdravlja, Centru za socijalni rad, osnovnim i srednjim školama, Dečjem vrtiću, Zavodu za zapošljavanje, Turističkoj organizaciji, Veterinarskoj stanici, fabrici Lebanteks, Komercijalnoj banci i Knez petrolu.

ICJ – Lebane 23.03.2020.
ICJ – Lebane 23.03.2020.

Komandant Štaba za vanredne situacije opštine Lebane Ivan Bogdanović najavio je ovu akciju i za sutra rekavši da su i danas podeljene maske crvene boje u znak zahvalnosti našoj braći iz Kine.

ICJ – Lebane 23.03.2020.

Bogdanović još jednom obaveštava građane starije od 65 godina, koji se nalaze u izolaciji u svojim domaćinstvima, a potrebna im je pomoć za dostavu namirnica ili bilo koja druga informacija, da se jave Opštinskom kol centru na telefone 016/ 843-071 i 016/ 268-223 do 16 sati i  064/852-98-77 koji je dostupan 24 sata.

Volonteri Opštinskog kol centra u Lebanu radiće u dve smene sa ciljem da u što bržem roku odgovore na zahteve, daju sugrađanima tražene informacije i dostave neophodne životne namirnice.

Info centar juga

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Komentara: 1

  1. Sve je to organizirano lepo ali kako pomoci porodicama bez ikakvog primanja,kako bez novca i osnovnih namirnica…pitajte vladu da vam pomogne jer pojedine porodice nemogu isplivati u samoizolaciji…
    Trebate pomoci svim nezaposlenima ….
    Stanković Zoran

Komentarisanje je zatvoreno.