Društvo Kosovo Vesti

LEPOSAVIĆ: Todić i Milojević uručili ključeve sanitetskih vozila i dva EKG aparata Domu zdravlja

Opština Leposavić na čelu sa predsednikom Zoranom Todićem, uručila je ključeve novog sanitetskog vozila Domu zdravlja u Leposaviću. Ovo je samo jedna u nizu donacija koju je opština dodelila ovoj zdravstvenoj ustanovi a sve u cilju poboljšanja uslova rada.

 

Predsednik opštine Leposavić Zoran Todić naglašava da će se i u buduće truditi da poboljša uslove u zdravstvenim ustanovama.

„U cilju poboljšanja i obnavljanja voznog parka Doma zdravlja, svečano смо predali i dali na korišćenje Domu zdravlja jedno sanitetsko vozilo. Ranije u toku ove godine, opština Leposavić obezbedila je još jedno sanitetsko vozilo, kao i jedno vozilo koje smo obezbedili uz pomoć Kancelarije za Kosovo i Metohiju“.

Kao i u prethodnom periodu, danas, a i u buduće, mi ćemo raditi i pomogati zdravstvene ustanove, kao bi zdravstvenu zaštitu doveli na zavidan nivo, kako bi zdravstveni radnici na adekvatan način mogli da pružaju zdravstvenu zaštitu našim sugrađanima.

   

Predsednik opštine Leposavić najavio je da uskoro početi radovi na rekonstrukciji i adaptaciji zgrade Doma zdravlja u Leposaviću, za šta je sredstva obezbedila Kancelarija za Kosovo i Metohiju u saradnji sa Kancelarijom za javna ulaganja Vlade Republike Srbije.

Pored donacije opštine Leposavić, u vidu još jednog sanitetskog vozila i dva EKG aparata, uručio je Zoran Milojević u saradnji sa svojim partnerima.

 

(Kraj)