Društvo Izbori 2020 Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Leskovac: Gradska izborna komisija utvrdila nove rokove za vršenje izbornih radnji

Gradska izborna komisija utvrdila je nove rokove za vršenje izbornih radnji u skladu sa vremenom nastavka sprovođenja izbora. Građani će uvid u biraćki spisak imati do 5. juna u 24 sata kada se birački spiskovi zaključuju i zvanično objavljuju. Upisivanje birača u biračke spiskove nakon njegovog zaključavanja moćiće da vrši Ministarsvo nadležno za poslove uprave i to od 6. do 17. juna 2020. godine u 24 sata.

Najkasnije do 31. maja biće određen i oglašen broj i adresa biračkih mesta. Do 10. juna biće definisan stalni sastav biračkih odbora a do 16. i prošireni sastav.

Izborne liste izobornoj komisiji moćiće da se dostavljaju do 5. juna, a povlačenje sa izborne liste moguće je do 9. juna 2020.godine.

Zbirna izborna lista biće definisana najkasnije 10. juna do 24. sata.

Izborni program i aktivnosti učesnika u izborima mogu se sprovoditi sve vreme do predizbornog ćutanja koje počinje 18. juna u 24. sata pa do zatvarnja biračkih mesta 21. juna 2020.godine u 20 sati.

 

Kraj

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.