Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Politika Vesti

LESKOVAC: Omladina Gradskog odbora Srpske napredne stranke u centru grada predstavila je i podelila novi broj Glasnika Srpske napredne stranke

Omladina Gradskog odbora Srpske napredne stranke u centru grada predstavila je i podelila novi broj Glasnika Srpske napredne stranke.

 

„Na prvoj strani su najbitnija dešavanja koja su obeležila 2018. godinu. Otvorena je fabrika u “Majnd parku” u Kragujevcu, zatim fabrika u Trsteniku, u kojoj će biti zaposleno oko 1000 radnika, a otvaranju fabrika prisustvovao je predsednik države Aleksandar Vučić. U ovom broju možete pročitati o uspostavljanju saradnje kako ekonomske tako i političke,  naše zemlje sa Bugarskom, Rumunijom i Grčkom, kao i o sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj je istaknuto da će Srbija uvek biti uz svoj narod na Kosovu i Metohiji“, rekla je ispred Saveta za omladinu SNS, Jelena Mitrović.

U novom broju  SNS Informatora je  i intervju sa guvernerkom Narodne banke Srbije  Jorgovankom Tabaković u kome je istakla da investitori dolaze u Srbiju zbog njene stabilnosti, a da predsednik Srbije, Aleksandar Vučić predstavlja pokretačku snagu Srbije u kojoj se napredak meri brojem novootvorenih radnih mesta.

 

 

„Jedan deo ovog informatora čini panorama SNS-a, ovde su predstavljena  sva  aktuelna dešavanja u svim gradovima Srbije pa i u Leskovcu. Gradonačelnik Leskovca obeležio je 6 godina od imenovanja na čelo Grada, obilaskom lokacija u koje je Leskovac investirao za vreme njegovog mandata, a tada je u naselju Ančiki otvorena nova ambulanta. Direktor Koridora Srbije, Zoran Babić, obišao je sa gradonačelnikom radove na saobraćajnici u Grdelici, OŠ “Vozd Karađorđe” je nakon tri decenije dobila novu fiskulturnu salu. Dalje, možemo se informisati o novom priznanju za naš grad dobijenim na Dunavskom biznis forumu – povelju “Dunavski kapetan” . Omaladina SNS delila je sadnice voca, a članice Foruma žena su, povodom Svetskog dana deteta organizovale druženje sa mališanima, a nakon toga i tribinu o borbi protiv nasilja nad ženama“istakla  je Jelena Mitrović.

 

(Kraj)