Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Politika Vesti

LESKOVAC: Omladina Gradskog odbora Srpske napredne stranke u centru grada predstavila je i podelila novi broj Glasnika Srpske napredne stranke

Omladina Gradskog odbora Srpske napredne stranke u centru grada predstavila je i podelila novi broj Glasnika Srpske napredne stranke.

 

„Na prvoj strani su najbitnija dešavanja koja su obeležila 2018. godinu. Otvorena je fabrika u “Majnd parku” u Kragujevcu, zatim fabrika u Trsteniku, u kojoj će biti zaposleno oko 1000 radnika, a otvaranju fabrika prisustvovao je predsednik države Aleksandar Vučić. U ovom broju možete pročitati o uspostavljanju saradnje kako ekonomske tako i političke,  naše zemlje sa Bugarskom, Rumunijom i Grčkom, kao i o sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj je istaknuto da će Srbija uvek biti uz svoj narod na Kosovu i Metohiji“, rekla je ispred Saveta za omladinu SNS, Jelena Mitrović.

U novom broju  SNS Informatora je  i intervju sa guvernerkom Narodne banke Srbije  Jorgovankom Tabaković u kome je istakla da investitori dolaze u Srbiju zbog njene stabilnosti, a da predsednik Srbije, Aleksandar Vučić predstavlja pokretačku snagu Srbije u kojoj se napredak meri brojem novootvorenih radnih mesta.

 

 

„Jedan deo ovog informatora čini panorama SNS-a, ovde su predstavljena  sva  aktuelna dešavanja u svim gradovima Srbije pa i u Leskovcu. Gradonačelnik Leskovca obeležio je 6 godina od imenovanja na čelo Grada, obilaskom lokacija u koje je Leskovac investirao za vreme njegovog mandata, a tada je u naselju Ančiki otvorena nova ambulanta. Direktor Koridora Srbije, Zoran Babić, obišao je sa gradonačelnikom radove na saobraćajnici u Grdelici, OŠ “Vozd Karađorđe” je nakon tri decenije dobila novu fiskulturnu salu. Dalje, možemo se informisati o novom priznanju za naš grad dobijenim na Dunavskom biznis forumu – povelju “Dunavski kapetan” . Omaladina SNS delila je sadnice voca, a članice Foruma žena su, povodom Svetskog dana deteta organizovale druženje sa mališanima, a nakon toga i tribinu o borbi protiv nasilja nad ženama“istakla  je Jelena Mitrović.

 

(Kraj)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.