Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Vesti

LESKOVAC: Sutra lomljenje česnice u kojoj se nalazi zlatnik i četiri srebrnjaka

Moto klub “Leskovac” i Turistička organizacija grada Leskovca u nedelju, 6. januara 2019. godine  u periodu od 15 do 17 časova, na platou ispred Leskovačkog kulturnog centra po drugi put organizuju lomljenje česnice.

„Očekujemo da naši sugrađani na ovaj događaj povedu svoje mališane i da uz prigodan program prisustvuju lomljenju Božićne česnice. Po starim običajima oni koji budu imali najviše sreće izvući će zlatnik ili jedan od četiri srebrnjaka koji će se nalaziti u česnici“ – saopštavaju iz Turističke organizacije Leskovac.

Od 17 sati ispred dva hrama – Svete Trojice u centru Leskovca i Svetog Simeona u Dubočici, biće organizovano tradiconalno paljenje badnjaka na Badnje veče.

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.