Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Vesti

Leskovački Komunalac danas počeo sa asfaltiranjem staza na Svetoilijskom groblju

Leskovac – JKP „Komunalac“ Leskovac danas je krenulo sa izvođenjem radova na uređenju i asfaltiranju staza na Svetoilijskom groblju. U planu je asfaltiranje dve staze u novom delu groblja kao i četiri staza u brdovitom delu groblja iznad Hisarske ulice, odnosno obilaznice oko groblja, ukupne dužine oko 750 metara.

Ugovorena vrednost radova je 5.998.261,60 dinara, a sredstva su obezbeđena iz subvencija iz budžeta Grada Leskovca. Izabrani izvođač radova je „Sistem SNL Graditelj“ DOO iz Leskovca, a rok za izvođenje radova 7 radnih dana.

„Podsetićemo vas da smo slične radove izvršili i prethodne 2018. godine, kada su asfaltirane najprometnije staze na Svetilijskom i Šitaljskom groblju, za šta je bilo izdvojeno 5.940.000 dinara“ – saopštavaju iz ovog leskovačkog preduzeća

 

(Kraj)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.