Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

Lovci LU Jablanica iz Lebana ulovili dve divlje svinje, jedna 208 kilograma druga 107

Članovi Lovačkog udruženja Jablanica iz Lebana jutros su ulovili dve divlje svinje u selu Ždeglovo. Kako je u izjavi za Info centar jug rekao lovočuvar Ivan Nikolić, ovakav ulov nikada nisu imali u niskim šumama.

„Danas smo imali redovan lov u zaseoku sela Šumana i mesta Ždeglovo i Lugare. Ulovili smo dve divlje svinje a ovakav ulov se ne pamti u ovom kraju. Sličan ulov imali smo pre pet, šest godina ali u planinskom delu. Bilo nas je četrdesetak a glavni lovci za divlju svinju koja je teška 208 kilograma su Marko Jović i Dalibor Kostić, drugu divlju svinju od 107 kilograma odstrelio je Slaviša Veličković iz Lebana“- rekao je Nikolić.

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.