Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Mažoretkinje i karnevalska grupa večeras u Lebanu

U okviru Kulturnog leta u Lebanu na platou ispred Doma kulture Radan sinoć su nastupili dečji hor „PAHULjICE“ , gradski hor „JUSTINIANA PRIMA“, koji radi pri Domu kulture i Anđela Stanojević, koja je na Republičkom takmičenju za mlade talente u solo pevanju osvojila prvo mesto.

Zatim se publici predstavila etno grupa ,,Mika“, solista Novica Đokić i gajdaš Filip Bogdanović. Na kraju večeri usledio je nastup KUD iz Ćićevca i KUD ,,Jablaničko kolo” iz Lebana.

Večeras na programu Kulturnog leta u Lebanu je nastup mažoretkinja, karnevalskih grupa Turističke organizacije Leskovac i Doma kulture „Radan“, plesne škole „Step by step“ iz Leskovca i baletske škole ,,Maslačak“ iz Lebana. Ovu manifestaciju organizuje Dom kulture Radan u saradnji sa opštinom Lebane.

(Info centar juga)

 

 

 

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.