Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Sijarinska banja Vesti

MEDVEĐA: Predsednik opštine čestitao Badnji dan i Božić

Predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić, svim vernicima pravoslavlja čestitao je badnje veče i Božić. Čestitku prenosimo u celosti.

Poštovani sugrađani pravoslavne veroispovesti, 

Vam akoji rođenje Gospoda Isusa Hrista proslavljate po Julijanskom kalendaru, u svoje lično ime i u ime mojih saradnika, upućujem najsrdačnije čestitke povodom praznika rođenja Isusa Hrista.

Želim Vam da Badnji dan i Božić dočekate u duhovnom blagostanju, u miru sa sobom i svojim bližnjima, sa srcima ispunjenim ljubavlju. Da nam Bog podari radost zajedničko življenja u međusobnom razumevanju, poštovanju i uvažavanju. Mir Božiji – Hristos se rodi! – navodi se u Božićnos čestitki predsednika opštine Medveđa dr Nebojše Arsića.

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.