Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Sijarinska banja Vesti

MEDVEĐA: Predškolska ustanova „Mladost“, u akciji „Čep za hendikep“, dobila zahvalnicu za doprinos i učešće

Predškolska ustanova „Mladost“, realizuje akcije humanitarnog i drugog društvenog značaja dugi niz godina. Već petnaest godina u Medveđi se realizuje humanitarna priredba „Deca za decu“.

U akciji „Čep za hendikep“ uključili smo se skoro na početku akcije, tako da smo već pet godina aktivni u tome. Posle potpisivanja protokola osaradnji i isporučenih čepova dobili smo zahvalnicu za doprinos i učešće.

Svojim aktivnostima delujemo na promenu društvene svesti i odgovornosti, kako prema životnoj sredini, tako i prema osobama sa invaliditetom, a svakako, najbolji su rezultati kada se počne na ranom uzrastu, poručuju iz ove ustanove.

(Kraj)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.