COVID-19 Društvo Jablanički okrug Medveđa Sijarinska banja Vesti

Medveđa: U samoizolaciji 51 osoba, nema zaraženih korona virusom

Na teritoriji opštine Medveđa nema zaraženih korona virusom, a u samoizolaciji se nalazi 51 osoba, potvrđeno je Info centru.

Ovaj broj prati se na dnevnom nivou a iz Štaba za vanredne situacije svakodnevno apeluju na sve građane u samoizolaciji da se najstrožije pridržavaju svih mera i ni u jednom momentu ne napuštaju objekte u kojima se nalaze.

„Broj lica koja su u samoizolaciji stalno varira iz razloga jer imamo ljude koji su, na primer, do juče bili u izolaciji, i zato je vrlo nezahvalno davati ovakve podatke. Situacija se prati na dnevnom nivou a policija u Medveđi redovno vrši kontrolu ovih lica. Apelujemo na sve građane da se pridržavaju mera donetih od strane Vlade Republike Srbije, kao i resornih ministarstava u cilju suzbijanja epidemije izazvane virusom COVID 19. Pacijenti koji imaju određene simptome respiratornih infekcija mogu se javiti na telefon Doma zdravlja 016/891-722 i 063/116-2199“ – poručuju iz Štaba za vanredne situacije opštine Medveđa.

Info centar juga

 

 

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.