Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Politika Sijarinska banja Vesti

MEDVEĐA: Ženska mreža SNS-a osuđuje svaki vid nasilja nad ženama

Sanja Radojević, Koordinator ženske mreže OO SNS-a u Medveđi danas u svojoj izjavi osudila vandalsko ponašanje glumca, Sergeja Trifunovića.

Radojevićka je navela da vređanje žena u našem društvu ne treba da bude prihvatljivo ponašanje. Pozvala je takođe sve žene članice Saveza za Srbiju da se ograde od Trifunovićevih izjava i objava na društvenim mrežama.

U Srbiji danas niko ne treba da bude gnusno vređan zbog svog političkog stava, a pogotovo novinarke koje obavljaju svoj posao. To nije Srbija za koju se mi zalažemo i takvo ponašanje treba da bude neprihvatljivo za naše društvo. Mi se borimo za naprednu Srbiju u kojoj i žene i muškarci imaju jednaka prava.“ – kazala je Radojevićeva.

Jasmina Jovanović Rakić, zamenik koordinatora ženske mreže OO SNS-a u Medveđi pozvala je sve žene da se ograde od izjava i osude ponašanje Sergeja Trifunovića. Navodeći da takvo ponašanje ne priliči jednom glumcu koji je javna ličnost i ima medijski prostor.

Navela je takođe da svom snagom podržavaju politiku Aleksandra Vučića.

„Borbu za ekonomski jaču Srbiju bez nasilja. Borbu za Srbiju koja ima ugled u svetu i borbu za radna mesta. Danas je teško stati uz Aleksandra Vučića jer strani plaćenici napadaju, vređaju i bez obzira na pol. Ne bi trebalo da neko trpi vređanje i maltretiranje samo zato jer podržava Aleksandra Vučića i SNS. Ne smemo da dozvolimo da neko trpi uvrede zbog drugačijeg političkog mišljenja. Toga u našem društvu ne bih smelo da bude i zato najstrožije osuđujem postupke glumca Sergeja Trifunovića i pozivam sve žene da osude ovakvo ponašanje“ – rekla je Rakićeva.

(ICJ)

 

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

7 thoughts on “MEDVEĐA: Ženska mreža SNS-a osuđuje svaki vid nasilja nad ženama”

  1. Podržavam osudu na svaki vid nasilja pogotovo kada je u pitanju nasilje nad ženama. Žene su stub svake porodice

  2. Za svaku osudu je izjava Sergeja Trifunovica. Nebitno sto je on slavni glumac. Sramnje izjave ovakvog tipa su nedopustive i za svaku osudu.

  3. Napadati nekoga samo zato što drugačije misli ili zato što podržava politiku Aleksandra Vučića je zaista ružno, u najmanju ruku. A što se tiče Sergeja, moje pitanje je: ima li on majku ženu, sestru???!!!

  4. Svaka čast! Ako je i od Sergeja Trifunovića mnogo je. Ne smemo da dozvolim da se vraćamo u srednji vek i da se pravimo da je OK kada neko vređa i maltretira žene. Bravo za hrabre mlade dame koje su javno osudile vandalizme Sergeja Trifunovića!

Komentarisanje je zatvoreno.