Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Miloš Biković i „Barbosa“ uručili nagrade za dvojicu najzaslužnijih boraca protiv korona virusa u Leskovcu

Miloš Biković, zaštitno lice kompanije „Barbosa“ danas je u Leskovcu uručio dve skromne nagrade za dvojicu najzaslužnijih boraca protiv korona virusa. Nagrade primili direktor Covid bolnice u Leskovcu dr Dragan Jovanović i Dušan Miljković, volonter i član organizacije „Pokreni život“. Nagrade su uručene u novootvorenom butiku „Barbosa“ u strogom centru Leskovca a ovom događaju prisustvovao je i gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović sa svojim saradnicima. Prisutne je pozdravio i vlasnik kompanije „Barbosa“ Jašo Međedović koji je istakao da mu je drago da i Leskovac ima svoje heroje u teškim vremenima, za koje se nada da su iza nas.

„Ovakvi krizni trenuci rađaju heroje a vi ste postali heroj svojom požrtvovanošću, postali pravi primer i drago mi je da mogu da podržim jedan društveno odgovoran čin kompanije „Barbosa“, kazao je Biković prilikom uručivanja simbolične nagrade doktoru Jovanoviću i volonteru Dušanu Miljkoviću.

 

Info centar juga

 

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.