Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Ministar Đorđević danas boravio u Leskovcu

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević danas je boravio u Leskovcu i tom prilikom sa gradonačelnikom dr sci. med. Goranom Cvetanovićem posetio je Ustanovu za starije i odrasle u Leskovcu, uručio zaštitnu opremu i sa direktorkom Gordanom Savić razgovarao o stanju u Ustanovi i raspitivao se o potrebama korisnika i zaposlenih.

U razgovoru sa gradonačelnikom Cvetanovićem ministar Đorđević je najavio prijem na neodređeno osoblja zdravstvenih radnika koji su radili u Ustanovi za starije i odrasle u vreme pandemije korona virusa a koji nemaju stalno zaposlenje. Prema njegovim rečima novo osoblje će biti zaposleno od prvog juna.

 

Grad Leskovac

 

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.