Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Sijarinska banja Vesti

Moguće otvaranje modernog Wellness i spa centra u Sijarinskoj Banji

Proširenje delatnosti Specijalne bolnice za rehabilitaciju – Moguće otvaranje modernog Wellness i spa centra u Sijarinskoj Banji

Proteklih par dana Opštinu Medveđa i Sijarinsku Banju posetile su članice udruženja „Klaster, zdravstvenog, Wellness i spa turizma Srbije“, Nataša Ranitović, inače i član upravnog odbora evropskog udruženja wellness i spa centara, sa svojim saradnicima.

Ovo je inače i prvi klaster zdravstvenog i Spa turizma na teritoriji Srbije.

Predsednik opštine Medveđa, dr Nebojša Arsić je sa svojim timom u kabinetu održao sastanak sa Natašom Rainović, uz prisustvo predstavnika Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Gejzer“ u Sijarinskoj Banji.

Cilj posete je procena kapaciteta Specijalne bolnice kao i procena sposobnosti za otvaranje modernog Wellness i spa centra, koji bi podigao kvalitet pruženih usluga, kao i izrada projekata na sanaciji takozvanog turskog kupatila. U planu posete predviđen je i obilazak Sijarinske Banje, njenih izvora, kao i svih važnijih turističkih lokaliteta na teritoriji opštine Medveđa.

 

(Kraj)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.