Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Vesti

Na Međunarodnom takmičenju u radio orijentiringu članovi leskovačko Radio kluba „Nikola Tesla“ osvojili četiri zlatne medalje

U nedelju 6. oktobra četiri člana Radio kluba „Nikola Tesla“ iz Leskovca učestvovalo je na Međunarodnom takmičenju u radio orijentiringu koje je održano u okolini Skoplja. Takmičenje je bilo u brzni otkrivanja sakrivenih radio predajnika. U Leskovac su doneli četiri zlatne medalje u četiri različite kategorije.

U kategorija devojaka do 19. godina prvo mesto osvojila je Marta Stanković, učenica Tehničke škole u Leskovcu. Vasilije Ilić, učenik Gimnazije u Leskovcu osvojio je prvo mesto u kategoriji momaka do 19. godina.

U kategorija muškaraca preko 40 godina prvo mesto osvojio je Zoran Ilić, a u kategoriji muškaraca preko 50 godina prvo mesto pripalo je Zoranu Pejiću.

 

(Info centar juga)

 

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.